Ads 468x60px

VPN LAJU

Unlimitedkan kuota bandwith anda & kekalkan kelajuan internet anda seperti sebelum kehabisan bandwith!





Adakah anda pengguna broadband Hotlink / Tunetalk?

Anda terseksa dengan kuota yang diberikan terlalu sedikit?


Lepas habis kuota, speed jadi slow / dah tak boleh surf?


Jangan bimbang, dengan bantuan VPN LAJU, anda dapat melayari internet dengan KELAJUAN MAKSIMA & download sepuas-puasnya TANPA HAD!


Sedikit pengenalan.. Apa Itu VPNLAJU?


VPNLAJU  ini disediakan oleh anak tempatan. 

VPNLAJU menawarkan penggunaan BANDWITH TANPA HAD!
Anda tidak perlu risau tentang bandwith lagi jika menggunakan VPN LAJU. Tiada lagi limit 700mb / 800mb / 1gb / 2gb / 5gb/ 10gb.. Anda boleh download lebih dari 100gb jika anda mahu. :)

VPNLAJU  memiliki SERVER YANG FLEKSIBEL. Anda boleh pilih ikut keperluan anda

VPNLAJU telah digunakan LEBIH SERIBU PENGGUNA di Malaysia sejak awal 2012 lagi (testimoni ada di bawah)


Apa kelebihan VPN ?

Anonymous :
Anda boleh melayari internet dengan identiti yang tersembunyi. Biasanya setiap kali anda mengakses internet, sambungan internet anda tu menggunakan ip address masing-masing. Di Malaysia, ada dynamic & static ( shared ) ip.



Akses Selamat :
Jika anda melayari internet menggunakan hotspot/WiFI yang disediakan, berkemungkinan maklumat sulit anda dicuri orang.



Data Encryption :
Data yang anda hantar dan terima akan di encrypt. Menggunakan vpn umpama anda mengakses laman web bank. Contohnya mengakses laman Maybank2u takkan sama seperti mengakses laman ini. 


Tiada Sekatan :
Sesetengah negara menghadkan akses internet ke sesetengah laman web. Ada juga owner laman web yang sekat akses pengguna dari negara-negara tertentu. Contohnya Veoh.com . Menggunakan proxy utk akses laman ni memang tindakan bijak, tapi lebih bijak jika anda menggunakan VPN sebab sambungannya stabil


Bypass Speed:
SistemVPN membuat satu terowong untuk connection antara anda dan server. Sekalipun anda sudah kehabisan bandwith, anda masih boleh mengakses internet dengan pantas. Lebih 100gb pun masih boleh lagi.. :D


Sah Disisi Undang-undang ?
VPN sudah sedia maklum sah disisi undang-undang walau dinegara manapun termasuklah di Malaysia.

Bagaimana dengan harganya? Mesti mahal kan?

Jangan risau, harga untuk servis VPN ini tersangatlah murah dibandingkan dengan negara lain. Hanya sedikit yuran pendaftaran dan bayaran bulanan yang amat rendah.
Berapa anda perlukan untuk menikmati servis ini?
All 8 Server (server sentiasa diupdate & ditambah) Pendaftaran + Bulan pertama RM85
Bulanan rm25



Jom Lihat Testimoni User2 VPN LAJU..















































Berminat? Lengkapkan borang SEKARANG!! 



 Tunggu Apa Lagi..? Dapatkan SEKARANG Sementara Masih Ada !! :) 



Jom Komen!