Ads 468x60px

Penemuan Baru!

Kepada anda yang sedang tension dengan sambungan internet anda..
Kini dibongkarkan!!

Rahsia mendapat sambungan internet yang MURAH, STABIL, SELAMAT & TIADA HAD PENGGUNAAN!


Selepas ini anda tak perlu lagi mengorbankan masa dan wang begitu banyak untuk mendapatkan sambungan internet yang stabil 24 jam di mana-mana tempat anda berada!

Sebelum bermula, mari saya tunjukkan kepada anda sedikit screenshot pengalaman saya menggunakan internet dengan teknik ini.










Baiklah, sebelum meneruskan bicara, saya ingin bertanya kepada anda.. Adakah anda sedang mengalami masalah sambungan internet seperti di bawah?

Internet slow. Bayar mahal, tapi tak dapat speed seperti yang anda inginkan.

Pasang U**** 20mbps, speed dah laju, tapi boleh gune kat rumah je.

Modem dah power, support 7.2mbps, tapi kelajuan yang anda dapat tak sampai 50kbps pun :(

Internet dah laju, tapi ada limit pulak.. Habis limit da takleh gune.. hampeh..

Internet ok, laju, stabil.. tapi kena kuar duit lebih la.. tiap bulan mesti rm50+

Tengah seronok download, habis limit kuota.. dah la download terbantut, takleh continue surf pulak.

Pakai plan postpaid.. Tiap bulan gaduh dengan customer care pasal bil..

Nak online, pergi lepak kedai mamak.. Sampai mamak pun dah jemu tengok muka. :D



Jika anda mengalami masalah-masalah di atas, anda sekarang berada di tempat yang betul! Saya akan dedahkan rahsia hebat ini kepada anda!
Ok, dekat-dekat sikit.. Nak bagitau rahsia ni..


   Dulu, saya seperti anda juga. Terpaksa bersabar dengan line internet yang slow tahap gaban.. Tapi bila dah lama, nak la jugak rasa line internet yang laju.. Tak la tension.. Semua urusan menjimatkan masa, boleh download suka hati, main game online pun syok.. Nak kene keluar duit lebih sikit pun saya tak kisah.. Asalkan saya puas.. 


  Saya dah cuba pakai broadband D, dulu unlimited, sekarang dah tak lagi.. Kemudian saya try Broadband Y.. Laju memang tak dapat dinafikan.. tapi bab harga? huhu.. mahal betul.. Broadband U pun saya dah try.. laju ok, tapi limit 5gb je.. Yang saya baran dengan broadband U ni, tak pakai 3 bulan pun kena bayar.. Huargh.. memang tiap bulan rase nak gaduh je ngan customer care.. 


   Sampai lah satu hari saya terjumpa pakej hebat ni.. Saya asalnya tak percaya, betul ke boleh dapat speed laju & tiada had penggunaan? Sebulan tak sampai rm100? Nak gune, just topup je.. Em, baik saya try.. Mana tau kalau-kalau best..


  Percaya atau tidak, lepas peristiwa itu, saya hanya keluarkan rm48 setiap bulan, dan saya dapat merasai kepuasan menggunakan internet yang sebenar. Memang seronok! Line dah tak lekat-lekat lagi, nak download ape je pun tak kisah da gune berapa gb, buat urusan ape pun semua berdesup! 


Jadi, hari ni saya nak share benda berharga ni dengan anda.. :)

Baiklah, mari kita lihat apa yang anda akan dapat dengan hanya rm48 setiap bulan:
1.      Dapat melayari internet di mana-mana (Semua tempat yang ada coverage Celcom)

3.     Dapat melepasi had kuota.
Boleh guna lebih 100gb! Download sampai lebam. Tak risau dah nak download banyak mana pun :D

4.     Boleh buka laman web yang disekat.
Contohnya di tempat anda laman youtube/facebook (atau mana-mana website sekalipun) di sekat, dengan perkhidmatan ini, anda sudah bebas! Tiada lagi sebarang sekatan!

5.     Sambungan yang lebih selamat -
Data yang anda hantar & terima akan di encrypt. Menjadikan maklumat anda selamat daripada ancaman penggodam (hacker)


7.     Bayaran bulanan yang sangat murah!
Hanya rm70 sebulan untuk kepuasan melayari internet!

8.     Tiada Kontrak!
Hanya topup untuk terus menggunakan perkhidmatan. Tak perlu lagi bergaduh dengan customer care pasal bil :)


Tiada Sekatan, Tiada Had Penggunaan! Inilah Internet Yang Sebenar!

Ya, anda akan dapat kelebihan-kelebihan yang saya sebutkan tadi dengan memiliki tools rahsia ini..

Memperkenalkan..
Pakej Broadband Prepaid Terhebat di Malaysia!
Pakej ini mengandungi 2 kelengkapan utama untuk anda memulakan perjalanan anda melayari bahtera internet terhebat di Malaysia..

1- Celcom X24 Special Edition






Sedikit pengenalan mengenai Starter Pack ini..

Starter Pack ini menggunakan sistem prepaid. Anda hanya perlu topup untuk menggunakannya. Sebulan cuma rm38 sahaja.


Kelebihan starter pack ini, kelajuannya 

boleh mencecah 8mbps (kawasan 3g) 100mbps (kwsn 4g) 

Maximum penggunaannya 1.5GB sebulan. Tetapi jika anda dapatkan sekali pakej VPNLAJU, anda dapat gunakannya TANPA HAD!

Tentang pendaftaran sim, kami boleh uruskan. Anda hanya berikan Nama Penuh, No IC & Alamat (seperti dalam IC)
Harga Simpack Sahaja (tidak termasuk vpn) : RM65 RM55* 
(percuma pos, pendaftaran & kredit rm10!)


Belum ada modem? klik sini untuk lihat diskaun hebat kami!


2- VPN Service (VPNLAJU)





Sedikit pengenalan.. Apa Itu VPNLAJU?

VPNLAJU  ini disediakan oleh saya sendiri. 

VPNLAJU menawarkan penggunaan BANDWITH TANPA HAD!
Anda tidak perlu risau tentang bandwith lagi jika menggunakan VPN LAJU. Tiada lagi limit 700mb / 800mb / 1gb / 2gb / 5gb/ 10gb.. Anda boleh download lebih dari 100gb jika anda mahu. :)

VPNLAJU  memiliki LEBIH 40 SERVER dari seluruh dunia, termasuk United States, Europe & Asia


Apa kelebihan VPN ?

Anonymous :
Biasanya setiap kali anda mengakses internet, sambungan internet anda tu menggunakan ip address masing-masing. Di Malaysia, ada dynamic & static ( shared ) ip. Dengan menggunakan vpn, anda boleh melayari internet dengan identiti yang tersembunyi

Akses Selamat :
Jika anda melayari internet menggunakan hotspot/WiFI yang disediakan di mana2 tempat, berkemungkinan maklumat sulit anda dicuri orang. Dengan menggunakan vpn, maklumat anda lebih selamat.

Data Encryption :
Data yang anda hantar dan terima akan di encrypt. Menggunakan vpn umpama anda mengakses laman web bank. Contohnya mengakses laman Maybank2u takkan sama seperti mengakses laman ini. 


Tiada Sekatan :
Sesetengah negara menghadkan akses internet ke sesetengah laman web. Ada juga owner laman web yang sekat akses pengguna dari negara-negara tertentu. Contohnya Veoh.com . Menggunakan proxy utk akses laman ni memang tindakan bijak, tapi lebih bijak jika anda menggunakan VPN sebab sambungannya stabil


Bypass Speed:
Sistem VPN membuat satu terowong untuk connection antara anda dan server. Sekalipun anda sudah kehabisan bandwith/kuota, anda masih boleh mengakses internet dengan kelajuan maksima :)


Sah Disisi Undang-undang ?
VPN sudah sedia maklum sah disisi undang-undang walau dinegara manapun termasuklah di Malaysia.

Bagaimana dengan harganya? Mesti mahal kan?

Anda jangan risau, harga untuk servis VPN ini tersangatlah murah dibandingkan dengan negara lain. Hanya sedikit yuran pendaftaran dan bayaran bulanan yang amat rendah.
Berapa anda perlukan untuk menikmati servis ini?

Untuk Pendaftaran, Software & Setting (sekali seumur hidup)
RM30 sahaja (percuma vpn bulan pertama)

Setelah tamat tempoh sebulan, anda boleh renew untuk terus menggunakan servis kami. 

(1 bulan)- RM10
(3 Bulan)- RM28 
(6 Bulan)- RM55
(12 Bulan)- RM100

Jadi, berapakah kos keseluruhan yang anda perlukan untuk menyelesaikan masalah sambungan internet anda?


Celcom X24 Special Edition - RM55*
Saya sarankan anda dapatkan starter pack ini kerana kelajuannya sangat mengagumkan. Hanya rm38 untuk penggunaan sebulan. Jangan terkejut jika anda dapati harga starter pack ini naik melambung pada bulan hadapan. 
Jika anda hanya ingin beli Starter Pack, klik SINI
Servis VPNLAJU - RM30
Untuk bulan pertama, anda hanya perlu bayar yuran pendaftaran. Saya beri 1 bulan akses vpn percuma kepada anda. Untuk bulan-bulan berikutnya, anda boleh renew selama mana yang anda inginkan.
Jika anda hanya ingin dapatkan servis VPN kami, klik SINI



Tambahan:
Jika anda belum ada modem, boleh beli di SINI




Jadi, Jumlah Keseluruhan : RM55 + RM30 = RM85
Nanti dulu! Saya beri tawaran istimewa untuk anda jika anda buat pembayaran hari ini.. Anda hanya perlu bayar sebanyak rm70 sahaja! 

RM85

RM 70*
Ya, dengan hanya rm70, anda dapat memiliki sambungan internet yang MURAH, STABIL, SELAMAT & TIADA HAD PENGGUNAAN!

Cepat! SMS X4GVPN & hantarkan ke 0133536332



*promosi sah sehingga 30 April 2014 selagi stok masih ada
Belum ada modem? klik sini untuk lihat diskaun hebat kami!



Ya, hanya bayar RM70 sekarang dan kami akan hantarkan kepada anda pakej broadband terhangat ini! Cepat, sebelum tawaran tamat!


Ikhlas,
Rahman Muhdi

Bangi, Selangor





Testimoni Pengguna :



























lagi testimoni pengguna >> http://bit.ly/testimonivpnlaju <<



p/s/s: Harga yang anda lihat pada hari ini berkemungkinan besar akan naik lagi selepas ini. Pakej ini mendapat sambutan yang hangat. Stok pula tak banyak. Jadi, jangan lepaskan peluang anda! Dapatkannya hari ini! KLIK SINI UNTUK BELI SEKARANG



Jom Komen!